Резервирај

+389 72 205 469

Единечен Кревет во Мешана Четирикреветна Спален Соба

advanced divider
Најдете удобен единечен кревет, комплетен со мека постелнина и удобно ќебе, што обезбедува добар ноќен сон по денот поминат во истражување на природната убавина која не опкружува.

Цената почнува од 20 € по ноќ

Единечен Кревет

Димензија 22.20 m2

Заедничка бања

КлиматизацијаKlima

Welcome to our Single Bed in Mixed Dormitory Quadruple Room at the Guest Mansion, a tranquil mountain retreat that embraces the simplicity of nature and the charm of old traditional Macedonian architecture. As you step into our dormitory, you’ll find a cozy and communal space that encourages social interaction and fosters connections with fellow travelers.

The Guest Mansion, with its old traditional Macedonian architecture, serves as a reminder of the rich cultural heritage of the region. The building’s unique design seamlessly blends with the surrounding mountain landscape, creating a harmonious atmosphere that transports you to a bygone era.

In our Mixed Dormitory Quadruple Room, you’ll find a comfortable single bed, complete with soft linens and a cozy blanket, ensuring a good night’s sleep after a day of exploring the natural beauty that surrounds us. While there may not be a TV, pool, or spa, we believe in providing an environment that promotes meaningful interactions and a deeper appreciation for the stunning natural surroundings.

To keep you comfortable throughout your stay, the room is equipped with an air conditioning system that provides both heating and cooling options. Whether you visit during the warm summer months or the cooler seasons, you can adjust the temperature to your liking and enjoy a pleasant and cozy atmosphere.

While staying in our dormitory, you’ll have the opportunity to meet fellow travelers from different backgrounds and share experiences and stories. Engage in conversations, make new friends, and create memories that will last a lifetime.

The Guest Mansion’s location amidst the mountains and nature offers a serene and peaceful setting. Take advantage of the picturesque hiking trails or simply relax in the tranquility of the outdoor spaces. Immerse yourself in the beauty of the natural surroundings and let the calming energy of the mountains rejuvenate your spirit.

Embrace the absence of a TV, pool, or spa and instead, connect with the simplicity of nature and the cultural heritage of the Guest Mansion’s old traditional Macedonian architecture. Enjoy the camaraderie of fellow travelers, experience the beauty of the mountains, and create unforgettable moments during your stay in our Single Bed in the Mixed Dormitory Quadruple Room.

Поглед: Поглед на планина, Поглед на споменик, Поглед на река
Капацитет: 4 гости
Возрасни: 4

* Гостинскиот Конак може да наплати дополнителни такси кои не се прикажани погоре. Видете го ситниот печат за да прочитате повеќе за оваа сопственост.

Правила на Куќата

Ве молиме посветете момент да се запознаете со нашите Правила на Куќата за пријатен престој.

Можете да не контактирате директно за да резервирате соба во Гостинскиот Дворец.

Booking.com

Ако сакате, можете да направите онлајн резервација преку услугата Booking.com.

Соодветности & Услуги

Рецепција отворена 16 часа, КлиматизацијаKlima, Складирање на багаж, Када или туш, Паркинг за велосипеди, Закуска, Безготовинско плаќање, CCTV во заедничките простории, CCTV надвор од сопственоста, Капела/Светилиште, Безконтактно пријавување/одјавување, Дневно чистење, Означено место за пушење, Биро, Family rooms, Факс/Фотокопирање, Гасител на пожар, Дрвени или паркет подови, Греење, Фактура обезбедена, Перница без пердуви, Соби за непушачи, Паркинг, Приватно пријавување/одјавување, Shared toilet, Аларми за дим, Штекер во близина на креветот, Звучно изолирани соби, Сончева тераса, Тераса, Тоалет, Пешкири, Гардеробер или плакар, Wi-Fi

Wi-Fi

Wi-Fi е достапен во собите и е бесплатен.

Паркинг

Бесплатен јавен паркинг (не е потребна резервација).

Закуска

Закуската вклучена во понудата е по барање на гостинот на местото на рецепцијата.

Надворешност & Поглед

Поглед на споменик, Поглед на планина, Поглед на река

Бесплатно за деца

Бесплатно за деца до 7 години

Соби за непушачи

Пушењето во собите е забрането. Пушењето е дозволено во означените области.

Календар за Достапност

Required fields are followed by *
Reserve of 1 available accommodations.

Single Bed in Mixed Dormitory Quadruple is available for selected dates.

Prices start at:

Ситен печат

Закуската вклучена во понудата е по барање на гостинот на местото на рецепцијата. Гостинот добива ваучери од 5 евра по лице и може да ги користи во етно-ресторанот Куќа на Мијаците, кој е околу 800 м оддалечен од сместувањето.

Имајте на ум дека ако изнајмите Единечен Кревет во Мешана Спална Соба, можеби ќе ја споделите истата соба со друг странец.

Миленичињата не се дозволени во собите со единечни кревети во мешан спална соба во Гостинскиот Конак. Ви благодариме за разбирањето и соработката во придржувањето кон оваа политика, бидејќи таа обезбедува удобна и хигиенска средина за сите наши гости. Се извинуваме за секое непријатност што ова може да предизвика, но ја воведовме оваа правила за да одржиме мирна и пријатна атмосфера за сите што престојуваат во нашите спални соби. Ви благодариме за разбирањето.

Сите правила можете да ги најдете во Условите и Одредбите секцијата.

Мислења на гости

advanced divider
5/5
Quiet and peaceful , with the most amazing staff & views & the monastery is just a stone' s row away
advanced divider
Catherine
from Malta
mk_MK