Резервирај

+389 72 205 469

Останете со нас, чувствувајте се како дома

Нашите соби

Откријте го спокојството во природата

Сместете се во нашите планински хотелски соби

Резервирајте го вашиот престој во нашите традиционални хотелски соби

Во Гостински Палат, нудиме низа удобни и стилски хотелски соби кои обезбедуваат релаксирачко искуство. Секоја соба е дизајнирана со внимание на деталите, комбинирајќи ги модерните удобности со шармот на традиционалната македонска архитектура.

Капацитет: 

Број на соби: 3
Големија: 16 m²

€ 50

За 1 ноќ

Капацитет: 

Број на соби: 3
Големија: 16 m²

€ 50

За 1 ноќ

Капацитет: 

Број на соби: 1
Големија: 18 m²

€ 60

За 1 ноќ

Буџетско-пријателски комфор: останете во нашите пријатни хостелски соби

Сместувања во прегратката на природата

Во Гостински Палат, нудиме различни удобни и достапни хостел соби кои се грижат за различни типови на патници. Секоја соба е смислено дизајнирана да обезбеди пријатна и привлечна атмосфера, овозможувајќи ви да се опуштите и да се поврзете со убавината на околната планинска природа.

Самостоен патник

Искусете ги нашите пријатни сместувања за единичен кревет

Во Гостински Конак нудиме удобно и пријатно сместување со еден кревет за соло патници. Нашите еднокреветни соби се дизајнирани да овозможат мирен и релаксирачки престој, истовремено овозможувајќи ви целосно да ја прифатите природната убавина на планинското опкружување.

Број на соби: 2
Гости: 6 возрасни
Големија: 18.6 m²

€ 20

За 1 ноќ по лице

Број на соби: 1
Гости: 4 возрасни
Големија: 22.2 m²

€ 20

За 1 ноќ по лице

Етно-ресторан

Куќата на Мијаците

Препуштете се на традиционалните вкусови на регионот во нашиот реномиран ресторан „Куќата на Мијаците“. Нашите готвачи вешто подготвуваат вкусни јадења кои ја прикажуваат локалната кујна, овозможувајќи ви да ги вкусите автентичните вкусови на Македонија. Секој залак е доказ за кулинарското наследство на регионот. Погледнете ја веб-страницата на ресторанот

Уживајте во балконот

Уживајте во големиот балкон заедно со другите гости. Место каде погледот на планините го одзема здивот

Мијачка Архитектура

Искусете ја убавината на македонската архитектура: Резервирајте го вашиот престој во нашите традиционални хотелски соби
Истражување и авантура

Илјадагодишниот Бигорски Манастир

Надвор од удобностите на Гостинскиот Конак, ве очекува свет на истражување и авантура. Откријте ја духовноста на илјадагодишниот Бигорски манастир, каде што историјата и верата се испреплетуваат за да создадат вистинско искуство кое влева восхит и духовна радост. Восхитувајте се на сложената архитектура и впијте се во мирната атмосфера на ова свето место. Посетете ја веб-страницата на Бигорски
mk_MK