Резервирај

+389 72 205 469

Локација

Гостински Палат, Маврово и Ростуше
Северна Македонија

Контакт

+389 72 205 469

Контакт од ресторанот

+389 70 378 333
+389 75 293 007

Работно време

Секој ден од

08:00 – 22:00

Пријавување: 12:00
Одјавување: 10:00

Контакт

Доколку имате прашања?

Лоциран во недопрената природа на Мавровово во Реканскиот крај под падините на Бистра

mk_MK